UPRAVNI ODBOR

Fondacijom upravljaju osnivači preko Upravnog odbora. 

 

Osnivači Fondacije su:

  • Ružica Pavlović-Đinđić - Upraviteljica

  • Goran Pitić

  • Gordana Matković

  • Zoran Živković

  • Božidar Đelić

  • Slobodan Milosavljević

  • Aleksandar Vlahović

Upravni odbor: 

  • Novica Antić - Predsednik UO 

  • dr Vladimir Pavićević

  • Miloš Vlahović

OSNIVACI.jpg

ZAPOSLENI

Mirko Dautović

 

Mirko Dautović je od avgusta 2020. menadžer projekata Fondacije dr Zoran Đinđić. Mirko je doveden ne bi li razvio projekte političkog obrazovanja koji su sprovodivi u okolnostima epidemije virusa kovid-19. Završio je osnovne studije arheologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, Master studije iz međunarodnih odnosa na Univerzitetu Kembridž u Velikoj Britaniji. Od stranih jezika tečno govori engleski i nemački, i služi se francuskim i arapskim jezikom.

Katarina Đokvučić

Katarina Đokvučić od avgusta 2018. godine radi u Fondaciji na poziciji koordinatora projekata Regionalna škola političke filozofije dr Zoran Đinđić, Putovanjem do znanja - Podrška talenata i Letnja škola o evropskim integracijama i procesu demokratizacije. Katarina je diplomirala na Geografskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, smer Geografija. Govori engleski jezik. Trenutno na porodiljskom bolovanju.

Saša Marković

Saša Marković je od 2006. do 2011. godine bio koordinator Programa nemačke privrede dr Zoran Đinđić a u oktobru 2014. godine se kao ekspert nemačke organizacije CIM ponovo pridružio timu Fondacije dr Zoran Đinđić. Od 2011. do 2014. godine Saša Marković je bio savetnik za strana ulaganja i ekonomske odnose sa Nemačkom u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, a ranije sekretar Nemačkog privrednog udruženja u Beogradu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Hoenhajm u Štutgartu. 

Dušan Anđelović

Dušan Anđelović je januara 2020. godine postao član tima Fondacije Dr Zoran Đinđić na poziciji asistenta na projektima. Osnovne studije završio je u oblasti Međunarodne ekonomije i spoljne trgovine na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, dok je deo svojih master studija iz oblasti Marketing menadžmenta pohađao na studentskoj razmeni pri Univerzitetu u Vilnjusu - Litvanija. Radio je za konsultantsku kompaniju Civitta u Beogradu, zatim je kao stipendista Programa stipendija nemačke privrede Zoran Đinđić obavio šestomesečnu praksu u kompaniji Esome Advertising Technologies GmbH u Hamburgu. Po povratku u Srbiju, radio je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao istraživač i kao demostrator na predmetu Međunarodna ekonomija

Angela Nerenz

Angela Nerenz je regionalni koordinator Programa nemačke privrede dr Zoran Đinđić i ekspert nemačke organizacije CIM. Radi u Fondaciji dr Zoran Đinđić od oktobra 2019. godine. Od 2014. do 2019. godine Angela Nerenz je radila za DAAD u Jermeniji i ranije u Srbiji, a do 2012 je bila u administrativnom sektoru na Univerzitetu Halle-Wittenberg u Nemačkoj. Tu je završila Master Evropske Studije.

 

 

Bivši zaposleni:

Andrijana Vojnović - Koordinator programa

Vesna Đukanović - Asistent na projektu

Maja Đokvučić - Koordinator programa

Milica Čičovački - Koordinator programa

Mechthild Schmidt - Koordinator programa

Milena Popin - Aisistent na projektu

Milica Radovanovic - Asistent na projektu

Hana Ćelap - Asistent na projektu

FINANSIJSKI IZVEŠTAJI

Finansijski izveštaj 
za 2020. godinu

Finansijski izveštaj

za 2019.godinu

Finansijski izveštaj

za 2018. godinu

Finansijski izveštaj

za 2017. godinu

Finansijski izveštaj

za 2016. godinu

Finansijski izveštaj

za 2015. godinu

Finansijski izveštaj

za 2014. godinu

Finansijski izveštaj

za 2013. godinu

Finansijski izveštaj

za 2012. godinu